Svenska English

PaulaWiden


PaulaWiden.sePaula Helltegen WidénFödd till entreprenör, eller snarare kreatör. Vilket för henne betyder att realisera och förverkliga sina idéer. Inte bara drömma om dem.2008 - 2009. En av regeringens utsedda ambassadörer för kvinnligt företagande.
Detta innebär att hon kan komma till skolor och utbildningsanordnare och föreläsa om entreprenörskap och "eget företagande".
Läs mer om ambassadörsskapet här»»2009 Stipendium från Flory Gates Stipendiefond "Fred med Jorden".
Det kommer att delas ut i november 2009 - och priset går till ett växthus vid havtornsodlingarna.

stipendium/1999 Första pris inom Leader II, med bästa landsbygdsidé "Odla Havtorn".

stipendium/Startade sitt första företag inom handel, vid 29 års ålder. En butik i Tanumshede som hette "Paulas Handgöra", med massor av eget och andras produktion.
Började dock redan från barnsben med att sälja egenproducerade "snäcktavlor" till "turisternas tanter", som hon uttrycker sig.

Det viktigaste i hennes liv är att genomföra det hon tror hon kan påverka och kanske till och med påverka framtiden en del. Hjälpa människor att se möjligheterna som alltid finns där, och själva försöka se möjligheterna och lösningar på problem. De viktigaste värdegrunderna är att leva så nära och av naturen som möjligt, att ge sina barn, nära och kära den tid de behöver av henne.
Att bidra till en bättre miljö och framtid.
Att hedra våra förfäder som kämpat hårt för oss. Viktigt, att minnas och att värdesätta detta.
Att vår välfärd inte varit gratis, att vi inte bara skall ta för givet det vi har i överflöd idag.
Vem vet, en dag kanske det blir en bok!

bar
Akvarell målad av Paula